JEFF’s Food & Drinks

Hartelijk welkom bij JEFF’s! Sinds maart 2017 bevindt ons restaurant zich aan de rand van het centrum van Amersfoort. JEFF’s is een sfeervol restaurant waar je terecht kunt voor heerlijke klassieke en speciale gerechten. Maar ook voor fijne borrels en hapjes is JEFF’s de plek voor jou. Bij ons kun je niet alleen genieten van het fantastische eten, maar ook van de unieke sfeer. Dompel je onder in een gezellig huiskamergevoel met heerlijke muziek op de achtergrond. JEFF’S biedt dé ingrediënten voor een geweldige avond in Amersfoort.

Op onze kaart vind je uiteraard de klassiekers die je van een goed restaurant mag verwachten, zoals rijke salades, malse steaks en saté. Daarnaast bieden we verrassende en originele veganistische gerechten zoals onze bao buns pulled jackfruit afgetopt met rode koolsla en pinda’s.

Wij gebruiken voor onze gerechten uitsluitend ingrediënten van de beste leveranciers uit de regio. Deze producten zijn van topkwaliteit en dagvers. Wij willen je in ons restaurant niet alleen lekker eten serveren, maar ook met een gezonde touch.

JEFF's Food & Drinks

Een prachtig en origineel cadeau: Elizondo olijfolie uit Andalusie, onderaan de pagina de knop om online te bestellen.

VERGADERING, LEZING, TRAINING OF BEDRIJFSFEEST

Van een vergadering tot een bedrijfsborrel of afdelingsuitje. Bij JEFF’s zijn er op zakelijk gebied vele mogelijkheden. JEFF’s Food & Drinks: het hele restaurant exclusief voor jezelf vanaf 30 personen en vrij- en zaterdag vanaf 50 personen.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en de reservering.

PRIVATE DINING OF BRUILOFT

Ben je op zoek naar een bijzondere, besloten locatie in Amersfoort? Bijvoorbeeld voor je bruiloft of een ander besloten feest? JEFF’s is ook daarvoor uitermate geschikt. Voor een diner is het sfeervolle restaurant geschikt voor maximaal 60 personen.

Voor een borrel of walking diner kunnen we 70 personen aan.  Wij organiseren graag samen met jou het perfecte feest.

U kunt deze heerlijke olijfolie online bestellen, ophalen in het restaurant of zelfs door ons laten verzenden. Voor het laatste vinkt u de optie, op onze bestelpagina, VERZENDKOSTEN aan en vult u in het vakje opmerkingen uw adresgegevens in.
1 liter €32,50
500 ml €19,50
200 ml €12,50

Sherry azijn Pedro Ximenez
200 ml €9,95

Combideal 200 ml olie en azijn €20,00