TAKE AWAY & THUISBEZORGD

woensdag t/m zondag 16:00 – 20:00 uur

HARTELIJK WELKOM BIJ JEFF’S TAKE AWAY

Vanaf 1 juni 2020 mogen onze deuren weer open. Alleen… niet volledig. We hebben dan ook gekozen om nog te blijven bezorgen en te cateren.

UIT ETEN  BIJ JE THUIS

Deze gerechten kosten € 14,50 –  €21,50 per persoon en kan warm worden afgehaald of thuis worden bezorgd via THUISBEZORGD.NL.
Naast de menu’s kunt u tevens diverse bijgerechten bestellen, zoals de royale carpaccio, evt af te toppen met eendenenlever, of de heerlijke calamares met citroenmayonaise. Tevens hebben we een selectie mooie wijnen en lokale bieren aan ons aanbod toegevoegd.

NIEUW
We hebben naast onze klassieker JEFF’S SMOKEY BURGER van 150 gram en de XL BURGER van 300 gram, 100% Angus rundvlees met een plakje kaas, tomaat, ingelegde rode kool, eitje en smokey saus ook drie maaltijdsalades toegevoegd; de NIÇOISE en de SALMON BOWL met resp. verse tonijn of verse zalm. En alles inclusief zoete aardappel FRIET!
Voor de vegans onder ons is er de vegan BUDDHA BOWL, met nasi, pittige boontjes, pompoen en sticky tempéh.

BBQ PAKKETTEN MEDITERASIAN
Nu de zomer is aangebroken hebben we een mooi gevarieerd aanbod in vlees- en visbarbecue menu’s, heerlijk door ons diverse gemarineerde vis- en vleesitems. Compleet, van super kwaliteit, inclusief salades en brood. Het enige wat u hoeft te doen is de barbecue aansteken en de tafel gezellig dekken. Benieuwd naar de inhoud hiervan?

ZELF OPWARMEN?
De mogelijkheid om zelf de gerechten in de oven te verwarmen, om er op een later moment van te kunnen genieten, kan natuurlijk ook, Geef het dan aan bij uw online bestelling in het vakje OPMERKINGEN. Alles is dan zo verpakt voor uw gemak inclusief een beschrijving om het juist op te warmen en de borden mooi op te maken.

BESTELLEN
Wanneer u online wilt bestellen (rode button) komt u automatisch op de bestelmodule van Resengo en kunt u ons gehele assortiment bekijken.
Ingewikkeld? Bel gerust en we nemen de bestelling telefonisch aan.

Uiterlijk tot 17:00 uur op dezelfde dag bestellen